Page 2 of 2

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Posted: 10 Oct 2012, 10:19
by FrankVeer
Gerard_ wrote:Kijk even of de "connectors" in de stekker(welke op het slotmodule komt) niet te ver uit elkaar staan,...
Ook gecheckt, dat schijnt ook goed te zijn.

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Posted: 12 Oct 2012, 18:15
by Jay
Bij mij zit de CV module bij de ECU. Dus achter het dashboard kastje en dan een beetje hoog gemonteerd.

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Posted: 12 Oct 2012, 18:57
by FrankVeer
Jay wrote:Bij mij zit de CV module bij de ECU. Dus achter het dashboard kastje en dan een beetje hoog gemonteerd.
Ja, daar zou ie moeten zitten, maar dat doet iet niet. We hebben de hele handel daar gedemonteerd, maar niets kunnen vinden. Daar zit bij mij alleen de ECU. Verder is het leeg.

Frank

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Posted: 13 Oct 2012, 23:45
by Jay
Raar dat die daar niet zit. Ik heb het nog even in het Haynes manual opgezocht, maar daar word ik niet wijzer van. Volgens het manual zit die dus ook op de plek achter het dashboard kastje. Er wordt geen verschil gemaakt tussen station of 4 of 5 deurs en ook niet tussen handbak of automaat. Het is een zwart kastje voor zowel het autoalarm als wel de centrale vergrendeling.

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Posted: 14 Oct 2012, 01:38
by dick1967
dat je hem niet kan vinden ligt er aan dat een Mondeo mk1 met alleen cv zonder ab
geen module heeft (dit is een harde schakeling) controleer de kabels die je deur met de wagen verbind maar eens.
daar zal wel een breuk in zitten.

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Posted: 14 Oct 2012, 10:43
by FrankVeer
dick1967 wrote:dat je hem niet kan vinden ligt er aan dat een Mondeo mk1 met alleen cv zonder ab
geen module heeft (dit is een harde schakeling) controleer de kabels die je deur met de wagen verbind maar eens.
daar zal wel een breuk in zitten.
Ik had daar ook al iets over gelezen (wellicht een eerdere bijdrage van jou in een andere thread?), maar ik snap het principe niet. Op welke wijze is de CV dan 'hard geschakeld'? Hoe zijn de portiermodules dan op elkaar aangesloten, via een relais o.i.d.?

Re: Locatie van de CV-module MK1 onvindbaar

Posted: 14 Oct 2012, 23:38
by dick1967
de schakelaars die het sluiten en openen regelen zitten in de sloten en werken zonder relais.