Pagina 1 van 1

werking centrale deurvergrendeling

Geplaatst: 01 jan 2012, 22:58
door mondeo rp
heb sinds kort een 1996 mondeo V6 mk1. Op deze auto zit een ford alarm. Als ik alarmkastje gebruik openen en sluiten alle deuren. als ik de sleutel gebruik gaat alleen de deur open en dicht en veranderd er niets aan de situatie. Dit geld voor de linker en de rechterzijde. Moet het niet zo zijn dat je met de sleutel ook alle deuren bedient. Als je in de auto zit en je vergrendeld van binnenuit de deur wordt er ook alleen deze deur bedient. Is dit de bedoeling of zit er iets fout in mijn auto?

Re: werking centrale deurvergrendeling

Geplaatst: 02 jan 2012, 08:00
door Maartendirkze
Hoi mondeo rp,

Volgens mij is dit normaal bij een mk2. Als ik het me goed herinner was dit bij mij ook. Als je binnenin de auto zit en je doet de deuren aan de passagier kant op slot, dan sluiten ze wel met de centrale deurvergrendeling (als ik je me niet vergis!) Wellicht geldt dit ook voor het sluiten met de sleutel aan de buitenkant.
Groeten maarten

Re: werking centrale deurvergrendeling

Geplaatst: 21 jan 2012, 20:38
door mondeo rp
heb de deurbekleding eraf gehad en hele slot open gehad schakelkastje wat bij slot zit opengehad. dit werkt correct. Er zit in de linker deur nog een soort relais wat ik verdenk er zit geen spanning op de draden . waar is dit relais van? Heeft iemand een schema van de CV?

Re: werking centrale deurvergrendeling

Geplaatst: 21 jan 2012, 22:16
door McGyver
Volgens mij is er een mogelijkheid om te kiezen om alleen die ene deur te ontgrendelen, of allemaal. Weet echter niet meer hoe dat in te stellen. Zou je instruktie boekje er op na moeten lezen.

Re: werking centrale deurvergrendeling

Geplaatst: 21 jan 2012, 22:39
door mondeo rp
McGyver schreef:Volgens mij is er een mogelijkheid om te kiezen om alleen die ene deur te ontgrendelen, of allemaal. Weet echter niet meer hoe dat in te stellen. Zou je instruktie boekje er op na moeten lezen.
wie kan me aan een instructieboekje helpen?